nog twee nachtjes... - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Roelinka Heij - WaarBenJij.nu nog twee nachtjes... - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Roelinka Heij - WaarBenJij.nu

nog twee nachtjes...

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Roelinka

27 Juli 2011 | Nederland, Utrecht

Hola todos,
Over twee nachtjes is het zover. Dan mogen Erik en ik in het vliegtuig stappen en weer uitstappen in San Jose, natuurlijk even een tussenstopje in Houston. Wauw wat zijn wij benieuwd wat deze reis ons gaat brengen. Heel spannend om na twee jaar weer terug te gaan. Ik ben zo blij. En dan ook nog de bruiloft van Zulyn op 27 augustus, ik kijk ernaar uit. Maar ik hoop natuurlijk dat het niet te snel voorbij vliegt. Alleen Edgar is op de hoogte dus de verrassing is hopelijk een leuke voor de rest ;)
Vanaf hier kunnen jullie onze ervaringen volgen, wij doen ons best af een toe een berichtje met foto's te plaatsen natuurlijk. Mailen kan altijd!
Liefs Erik en Linka

• 27 Juli 2011 - 17:08

Alice:

Wow, daar ga je weer, is het niet fantastisch? Heb het goed en geniet er van. Kijk uit naar de foto's en verhalen. Goeie reis.
    Liefs, Alice

• 28 Juli 2011 - 05:36

Irene:

Heel veel plezier samen! Geniet ervan!

• 29 Juli 2011 - 08:21

Je Zus:

Heel veel plezier en samen lekker genieten van al het moois in Costa Rica! De verrassing zal zeker geslaagd worden!

Liefs Jenika