Op vakantie - Reisverslag uit Monteverde, Costa Rica van Roelinka Heij - WaarBenJij.nu Op vakantie - Reisverslag uit Monteverde, Costa Rica van Roelinka Heij - WaarBenJij.nu

Op vakantie

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Roelinka

07 Augustus 2011 | Costa Rica, Monteverde

Zo na een lekker dagje bij de waterval zitten we weer even bij de pc. Zometeen tas inpakken want morgen vertrekken om een reisje te gaan maken door Costa Rica. Maar daar horen later meer over. Wij kunnen onszelf bijna niet horen door de heftige regen die hier op dit moment naar beneden valt. Zielige mensen die nu de nighttour aan het lopen zijn. Deze week was weer vol met allerlei activiteiten. Maar vooral het spotten van mooie dieren. Zo hebben we drie bellbirds gezien, 15 toecans samen, 8 magpies, brulapen en capuchinos, iguanas en nog veel meer op te noemen. Dinsdag hoop ik crocodiles te laten zien aan Erik. Ook zijn we naar een kolibrieplek geweest en dat was even overweldigend. Verder waren we veel en vaak met de familie. Erik heeft een nighttour gedaan en 30cm grote wandelende takken gezien en luiaards. Hij valt van de ene in de andere verbazing, en daar geniet ik weer extra van. Ook heb ik Erik meegenomen naar het uitzicht op de Arenal vulkaan. Hij had geluk want alles was helemaal zichtbaar. Toen zijn we ook helemaal naar de waterval gelopen en dat was weer een goede oefening. We moestten over bomen heenklimmen maar uiteindelijk was de beloning geweldig. We zijn iedere avond dan ook helemaal uitgeput aangezien we rond 6 uur opstaan liggen we dus ook weer om 9 of10 uur in bed. De muggen hebben we ook weer gevonden...

Wij kijken uit naar deze week, en zullen jullie op de hoogte houden.

Liefs Erik en Linka

• 08 Augustus 2011 - 18:24

Tanya:

Buuf!

Wat heerlijk om al je belevenissen te lezen! Erg leuk om te lezen dat je weer helemaal op je plek bent! Geniet ervan mop! Zie je weer op de Tamboersdijk!
    Liefs Taan

• 10 Augustus 2011 - 05:32

Nico:

Fantastisch leuk om te lezen dat jullie daar zo aan het genieten zijn van. Prachtige foto's ook!
    Ga zo door en geniet er nog veel meer van!!! :-) Greetz,

• 10 Augustus 2011 - 19:09

Jasper:

Wat een mooie beesten allemaal! Het klinkt als een prachtige reis! Veel plezier in de rest van Costa Rica.

Groetjes