Mosquito no! OFF! - Reisverslag uit Santa Cruz, Aruba van Roelinka Heij - WaarBenJij.nu Mosquito no! OFF! - Reisverslag uit Santa Cruz, Aruba van Roelinka Heij - WaarBenJij.nu

Mosquito no! OFF!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Roelinka

21 December 2011 | Aruba, Santa Cruz

Na een snelle taxirit begeleid door een Turk die reggeaton op had staan zijn we om half zes naar schiphol gegaan. Om vervolgens de hal in te lopen en erachter te komen dat we gerust hadden kunnen uitslapen omdat het vliegtuig pas om kwart voor twaalf vertrok. Vervolgens na vijf lange uurtjes op het vliegveld, wat ik trouwens echt een compliment voor Nederland vind konden we bij de gate naar binnen. Tja en toen zaten we daar met zo’n tweehonderd mensen op een kluitje omdat er drugs aan boord waren gevonden. Nou een uur later kwam de marechaussee naar buiten met vijf pakketjes! Poef straks nog even de wc nalopen misschien kunnen we nog wat bijverdienen op Aruba;)
Toen begon de barre tocht met Arke-fly, wat ik overigens echt geen compliment voor Nederland vind wat een cheapo’s! Wilt een entertainment systeem want er zijn geen gratis films te kijken, nee ook geen spelletjes Erik, 20 euro per uur vliegen, dus reken uit je winst. Wilt u een drankje bij het eten? Nee gratis is alleen water. Twee cola? Dertien vijftig alstublieft. Wat zegt u, extra bestellen, wacht maar tot de kar voorbij komt. Anderhalf uur later zag ik Eriks gezichtje wit wegtrekken van de honger! Nou uiteindelijk dus om acht uur op Aruba aangekomen na een ietwat onplezierige vlucht dus. Hoor nog die stomme Iphone van de buurman in mijn hoofd piepen, want tja daarop zijn de spelletjes immers wel gratis!
Kijk Eer daar staat je Mama te zwaaien! Geweldig leuk natuurlijk om zo fijn ontvangen te worden. Heerlijke zalmtortillas, soep en hartige taart stonden op ons te wachten en natuurlijk de prosecco ontbrak er ook niet aan! Zondagochtend zag ik Aruba pas echt. Een grote cacti-zee, lange, hoge prikkelpalen met daarop oranje troupiaal vogels die de vruchten stelen! Oh en niet te vergeten de Zeearenden op 500 meter van Eriks huis! Dus volop genieten hier in de KNOEK zoals ze hier zeggen. Heerlijke natuurlijke omgeving. Maar tja dat brengt ook onplezieren met zich mee! Uh ja u raadt het al, de MOSQUITO! En het zijn er niet te weinig hier op One Happy Island Aruba! Na twee dagen is er eigenlijk geen vrij stukje huid meer te bekennen op mijn lichaam. Maar meneer de Arubaan en zijn ma hebben natuurlijk nergens last van. Gelukkig kwamen ze vandaag heel lief met een anti-mosquito verrassings uitprobeerset aan! Ik ben gelijk ijverig aan de slag gegaan met Erik. En we kunnen concluderen dat de woonkamer nu vrijwel mugvrij is. Ik hoop dus dat het bultengehalte af gaat nemen in de komende dagen! Het weer is tot nu toe om de dag zon en regen! Prima uit te houden dus. Ben mijn huidje voorzichtig aan het zontrainen dus we zullen zien hoe bruin ik in januari ben! Ook de Cactussen hebben zich hier al voorbereidt op Kerst, velen van hen dragen een kerstmuts en dat is erg leuk om te zien. Eigenlijk kun je qua sfeer zeggen dat Aruba een perfecte combinatie van Nederland en Costa Rica is, alleen mis ik de Veluwe wel een beetje ;) hoewel morgen we naar Arikok vogelpark gaan, dus wie weet vinden we de Veluwe daar!
Dit bericht even lekker vrolijk en de rest vergeten we voor nu even! Wij gaan door met genieten hier en wensen jullie een warme kerst toe vanuit Aruba. Warm in jullie huizen dan maar toch!
Heel veel liefs, en Danki van Erik en Roelinka

• 21 December 2011 - 12:02

Jasper:

Wat een leuk verhaal! Ik krijg ook zin om naar Aruba te gaan. Wat een mooie vogels allemaal! Die vlucht moet wel heel goedkoop geweest zijn ;-)
    Nog heel erg bedankt voor de cadeautjes die ik in mijn brievenbus vond! Ben het boekje meteen gaan lezen.

Jasper

• 21 December 2011 - 19:40

Geertje:

goddomme de tickets waren een rib (2 ribben ) uit mijn lijf!

• 21 December 2011 - 21:37

Jes:

Heej Roel, ja die vlucht en video's kijken viel ons ook tegen, gelukkig had ik van te voren al gezelezen dat het 10 euro p.p. per enkele reis kostte om te kijken, maar is dat nu al 20 euro per uur geworden? Wij hadden gelukkig een dvd speler
    je mee die we ooit kregen dus gelukkig kon de wij ons een paar uur vermaken haha. En mosquitos ook bekend verhaal! Mark zat toen ook helemaal onder de bulten. Inspuiten met dat off spul werkte wel goed bij ons en voordat we.'savonds op pad gingen spoten we zooi in de kamer, dat scheelde ook. Je schoonouders zullen er inmiddels wel raad mee weten.

Maar zover ik lees bevalt het tot nu toe wel dus? Leuk hoor en weer mooie foto's. Zag dat hij vlakbij die berg woont? Daar zijn Mark en ik nog opgeklommen, aardig wat trappen:-)
    Nou ik ga er weer vandoor, zo maar eens naar bedje. Bij jullie is de dag volgens mij net begonnen.

Xxx

• 21 December 2011 - 21:40

Jes:

Erik, krijgen we ook nog een rondleiding in je huis? Ben nou wel nieuwegierig hoe arubanen wonen haha :-)

En filmpjes zijn leuk! Meer meer meer :-)

X

• 27 December 2011 - 19:06

Jan B:

Aardig pakketje anti-mosquito; volgens mij verwacht iedereen daar dat jullie minstens een half jaar blijven.

Zal dit verslag en wat foto's uitprinten en naar Jan toesturen.

Abrazos y besos y un feliz año nuevo.

Jan