vijf sterren in Vienna - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Roelinka Heij - WaarBenJij.nu vijf sterren in Vienna - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Roelinka Heij - WaarBenJij.nu

vijf sterren in Vienna

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Roelinka

13 Maart 2008 | Oostenrijk, Wenen

Zo En daar staat gelijk een pc met internet voor me klaar, die ray, zo handig. daar zit ik dan in mijn veel te luxe hotel. Uitzicht op een waanzinnig gebouw. De vlucht was vreselijk. En tja die ervaring van met je backpack arriveren in een chique hotel went ook maar niet. Ik lach me kapot. Nu is het wachten op Ray. Zijn spullen liggen hier wel, gek hoor. Of niet dus. Ik ga nu maar even naar buiten een lunch zoeken en daarna hier in bad duiken of het zwembad of ik ga even door wenen lopen. We zien wel. Dit is wel een heel luxe voorproefje op costa rica zo!
Doegie

• 13 Maart 2008 - 13:47

Jenika En Majorie:

NOU,ZIET ER GEWELDIG UIT ALLEMAAL! BEN NU BIJ MAJORIE EN WE ZITTEN AAN DE THEE! HEB JE INTERNET OP DE KAMER? VEEL PLEZIER EN VEEL LIEFS VAN JE NICHT EN ZUS!

• 15 Maart 2008 - 13:04

Jenika:

Leuke foto's! Dikke kus van Frank en mij!