sushi buddha in Wien - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Roelinka Heij - WaarBenJij.nu sushi buddha in Wien - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Roelinka Heij - WaarBenJij.nu

sushi buddha in Wien

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Roelinka

14 Maart 2008 | Oostenrijk, Wenen

und jetzt ein neues tag in Wien. Heute tag ich gehe nach schonbrun, ich glaube. Mijn duits is echt niets, hihi, en ook mijn engels lekker gebroken ik geloof dat ik echt spaans in mijn kop heb. Rays oneliners zijn weer geweldig, alleen vind ik het lastig om er eentje te herhalen maar ze zetten je wel aan het denken de goede kant uit, Hihi, Gister dus in een buddha bar gegeten was erg lekker en bijzonder, daarna lekker in een bar cocosdrankjes gedronken tussen de wenenaren. Uiteindelijk een uur in bed en ook nog kletsen kletsen tja en dan wordt het laat. Hij wil altijd vanalles weten over de nederlandse regering, maarre dan vooral het drugsbeleid aangezien hij zich daar in canada mee bezig houdt. Tja ik weet er weinig van, geen drugs voor mij. Hij heeft dus nu ook de hele week meetings in het un gebouw, hoe grappig is dat. Vanwege de jeugdraad bedoel ik dan. Maar goed. Nou vienna roept dus ik ga. Zie hier mijn foto's van gister, vienna is echt zo mooi op elke hoek is er wel wat! X linka

• 14 Maart 2008 - 22:07

Rolph:

Hi Linka, zie al dat je het daar naar je zin hebt. Ik zat me al de hele tijd af te vragen van hoe heet dat paleis ook al weer Schonbrun dus. Goed dat ik het nu weet, kan daar zo een nacht van wakker liggen. Cocos drankjes, dat klinkt goed -volgens mij zit je al een beetje in Costa Rica .... Viel Spass. Luego x Rolph

• 16 Maart 2008 - 09:43

Jenika:

Ik hoop dat je nog een leuke dag hebt vandaag en dat je vanavond vlotjes terug zal vliegen! Ik ben vrijdag de kroeg in geweest met Monique en een andere vriendin en dat was heerlijk! Helaas dus gisteren niet naar zee, dat heb ik dan maar in gedachten gedaan. Wel samen even hapje in de Colonie gedaan en geproost op oma!

Kus zus