Jippie ja hee! Cowgirl!!!! - Reisverslag uit Monteverde, Costa Rica van Roelinka Heij - WaarBenJij.nu Jippie ja hee! Cowgirl!!!! - Reisverslag uit Monteverde, Costa Rica van Roelinka Heij - WaarBenJij.nu

Jippie ja hee! Cowgirl!!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Roelinka

03 Augustus 2008 | Costa Rica, Monteverde

Zo dat is even geleden, ik kan het niet geloven zo snel als de tijd gaat. Nog twee en een halve week hier in de tuin en dan op avontuur naar Panama. In de tussentijd heb ik gewoon veel gewerkt, veel leuke toeristen ontmoet, waaronder veel Nederlanders, thanks Nicoliene en Charlotte! Maar ook uit andere landen natuurlijk. Toch heeft het wel iets grappigs om hier al die Nederlanders tegen te komen, wat zijn we toch een reislustig landje. Zie je ma, en pa trouwens, zoveel mensen die het doen ook van jullie leeftijd. En die vinden allemaal dat mijn mamsje mij moet op komen zoeken natuurlijk. Ze vragen ernaar, en dan zeg ik natuurlijk lekker dat ik die gek in de familie ben die zo ver gaat!! Hihi. Heb in mijn vrije tijd natuurlijk heel wat hikes gedaan, ben wezen paardrijden, en dat was waanzinnig. Sara, de vrouw die heel veel voor mij doet, en ik visa versa ofcourse, ging met mij mee. Zij viel ineens van haar paard af, en het paard rende weg. Vervolgens ging ik er als een lucky luke achteraan in galop, het was een echte cowboyactie, geweldig voelde het. En uiteindelijk wist ik de rakker te pakken. Langs de kant van de weg stonden een aantal costa ricaanse mannen met verbazing op hun mondjes te kijken, ze hadden natuurlijk zo’n actie niet verwacht van een toerist! Hihihihi.Helemaal toppie. Morgen ga ik weer. Helaas de afgelopen week ben ik een beetje ziek geweest, ik had een of ander watervirus. Dus ik drink nu echt alleen nog maar water uit flessen, maar ook daarvan zeggen ze dat het niet altijd veilig is, dus tja wat moet je geloven. Ons water is iig te schoon, vandaar al die problemen, verder heeft niemand ergens last van. Ik ben gelukkig wel weer beter nu. De andere vrijwilligers zijn oke, maar het zijn geen vrienden van me hoor. Ik was vrijdag met ze in de stad en zij gingen door naar een andere kroeg ik naar huis, maar ik liep een stukje met ze op, en ze kwamen een vent met drugs tegen en kochten gewoon iets. Ik ben heel kwaad weggelopen, omdat ik dat hier in costa rica echt vragen om moeilijkheden vind. In Nederland alla, maar hier is het gewoon illegaal, tja ik weet het miss goodie two shoes, maar dat maakt me niets uit. Mensen uit de VS gebruiken zo lijkt het sowieso veel meer! Maarja er gebeuren nog wel meer dingen waar ik het niet mee eens ben, hihi. Op 21 augustus vertrek ik hier dus en ga ik naar San Jose, daar ga ik slapen bij Nathalia (dochter van Sara) en op 22 augustus ga ik waarschijnlijk naar het strand met haar, Esteban en Miguel uit Heredia. We gaan twee of drie dagen, vervolgens gaan we weer terug naar San Jose, en dan heb ik afgesproken met wat mensen, en wacht ik af wanneer Rolphie komt! Dan dat weekend gaan we naar Panama, ik heb er heel veel zin in.
Vanmorgen heb ik trouwens een hele gezellig klompendans gedaan met Zak, als je de videos checkt kun je die zien! Dikke kus y hasta la proxima!

• 04 Augustus 2008 - 07:07

Um:

Che Brella,

Que linda que estas!! Que lindas foto! Me encanta la foto con los churros. Que rico son, no??
    Me gusta mucha tus historias de viaje. Que experiencias tienes! Espero que disfrutes las ultimas semanas y que tengas un tiempo fantastico en la playa y en Panama!
    Even in het Nederlands: wat een gestoorde vrijwilligers daar! Ik ben het helemaal met je eens. Drugs kopen in een ander land kan echt echt niet!

Lieverd, pas goed op jezelf! Hier gaat alles goed. NOg 2 weken en dan gaan Jeroen en ik op vakantie. Jippie! Heb er echt zin in!

Que te vayas bien.

Un beso enorme para la mariposa caballera! :-)

• 04 Augustus 2008 - 20:12

Jenika En Frank:

Op naar Panama dus bijna! Spannend wat je daar allemaal weer gaat beleven! Zal wel heel anders zijn! We hebben vandaag de ijsvogels zien uitvliegen! Was super gaaf! Heb je een paar foto's gemaild!

Kus jeen en Frankie

• 06 Augustus 2008 - 17:01

Diede:

Hey,
    Leuk om je verhalen te lezen. Ik heb ook geboekt, ik weet niet of je mijn mailtje nog had ontvangen. Maar in ieder geval, ik vertrek 9 oktober. Dus nog maar 2 maanden te gaan en dan is het ook voor mij zover. Heb er zin in.

Groetjes

• 06 Augustus 2008 - 23:57

Vanessa:

Que pasa!!! Hola Chica!!! Heerlijk om je verhaal te lezen. Goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt..... Het volgende avontuur staat alweer bijna voor de deur, hoe vet!! Hier ook alles goed, druk aan het genieten!!!

x

• 07 Augustus 2008 - 00:36

Edgar:

Es un test!

• 13 Augustus 2008 - 08:12

Maso En Zus Mus:

Vanuit het Wuppertal een lieve groet, wij maken het goed! Wij hebben hier gratis internet dus konden we je even een berichtje sturen! Riant uitzicht en heerlijke sauna en zwembad! En jij? Alles tutti? Lekker met Frank geklets?

Dikke kus van die mama en mij!

• 15 Augustus 2008 - 00:59

Rolph:

Zo te horen heb je het prima naar je zin. Vrijwilligers zijn inderdaad best aparte mensen, als je al die verhalen bundelt, heb er zelf ook nog wel een aantal, dan kan je best een aardig boek schrijven. Groetjes, Rolph

• 19 Augustus 2008 - 05:43

Janus:

KLOMPEN KAKKERLAKKEN EN KWEEKPOMPOENEN wat een weelde geniet ervan tot inPAMAMA.
    Hier nog 2weken arbeid en dan LA FRANCE met 30gr hopelijk hier nog steeds naatje..Kbel vanmiddag plm 18uur deikkus DENDED.