Dutch very high standard of working..
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Roelinka
22 Augustus 2008 | Costa Rica, San José
X XXXX linka
22 Augustus 2008 - 20:11
Melle:
Heerlijk om weer even wat van je te lezen. ;)
Je hebt mooie dingen gezien en gedaan.
x M -
23 Augustus 2008 - 06:41
Fie:
Heee chicka! Oh wat heerlijk moet je t daar hebben! Wat zijn nu verder precies je plannen? Groetjes! -
23 Augustus 2008 - 08:18
Jenika En Frank:
Prima afscheid geweest dus! Ik ben even kwijt wanneer je nou op dat heerlijke strand ligt! Veel plezier in San Jose! Ga je nog naar die Studio? Wij vertrekken woensdag avond!
kus jezus en Frenkel -
23 Augustus 2008 - 15:05
Roelinkaatje Zelf:
Ik zit nu lekker op het strand, in het nederlands hotel grappig he, hotel de haan! X linka -
23 Augustus 2008 - 22:50
Rolph:
Ha die Link, hotel de haan zo iets bedenk je toch niet. Eergisteren heb ik de hokey pokey watertaxi genomen, vreemde namen hier. En, je hebt gelijk Amerikanen blijven hm .. apart. Tot volgende week -
25 Augustus 2008 - 17:00
Fam. Nievaart:
Hey Roelinka,
Wij waren eind juli in de vlindertuin. Jouw rondleiding was geweldig. De foto van de Blue Morpho is trouwens ook op het grote scherm erg mooi:) Bij deze de groetjes van ons allemaal uit Nederland.
Fam. Nievaart -
27 Augustus 2008 - 14:24
Rolph:
Do you know the way to s jose?
Ben onderweg en verwacht volgens de tica bus planning morgenmiddag in San Jose te zijn.
Luego -
28 Augustus 2008 - 08:30
Janheij:
NORMEN EN WAARDEN USA BBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH en er zijn veelen op de wereld die amerikaan zijn en toch leuk.....veel plezier op t strand en op weg naar panama vandaag laatste mailtjes et alors la france...biosoustous....x8 -
31 Augustus 2008 - 21:38
Linka Zelf:
Ik ben veilig in panama aangekomen hoor, ik geef later weer een wat breder verhaal zodra ik wat te vertellen heb, maar dan weten jullie iig dat ik ok ben, hihi, voorals jullie dat nog niet wisten, het weer is fantatisch hier!
DIkke kus Linka