Voy a subir a ti! ;)
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Roelinka
06 September 2008 | Panama, Bocas del Toro
Met Rolph reizen bevalt prima, hij is ook lekker gelaxed en we schijnen lekker op een lijntje te zitten. Gister heeft hij gekookt en dat was heerlijk, dus hij kan nog koken ook, prima toch! We zitten nu een beetje onze planning door te nemen voor de toekomst maar ik kom er niet helemaal uit. Weet wel dat we volgende week ergens in Corcovado geraken, en daarna weer terug naar mijn vriendjes en vriendinnetjes in Costa Rica. Rolph gaat rond die tijd duiken in Colombia, en ik gad an mijn dingen doen, zoals misschien een weekje Nicaragua met Edgar en wellicht vogels spotten met Polle, en een weekje San jose, weer de studio in, en bij Nathalia zijn etc etc. Costa Rica is een geweldig land, en heeft zoveel te bieden, dat ik gewoon niet weet waar ik beginnen moet! Ik heb btw MSN nou, dus als jullie willen kletsen voeg me even toe met linkaincostarica@hotmail.com.
Lieve Duud ik mis je onwijs onwijs onwijs. Mama heel veel beterschap. En hoe staat het met iedereens afstudeerfeestjes, en verjaardagen, trouwerijen? Succes, ik denk aan je jullie iedere dag, vanonder de palmbomen, hihihi.
Liefs Roelinka
06 September 2008 - 17:16
Rolph:
Volgens mij is 'het tijdverschil' wel weer redelijk gecompenseerd door de koekjes die je had meegenomen. -
06 September 2008 - 18:50
Joke:
Hallo Roelinka, het is alweer een poosje geleden dat ik wat me heb laten horen, maar zoals je weet zijn we veel op het vakantiepark in Zeewolde en daar hebben we geen internet. Nu zijn we een paar dagen in Zeist en ik heb je verslagen lekker zitten lezen, wat maak je veel mee en wat heb je een prachtige tijd. Heerlijk om zoveel van de wereld te kunnen zien en nog leuk werk te doen ook. Bij ons gaat alles goed, Piet en ik vermaken ons uitstekend en genieten van onze vrije tijd. Veel wandelen en fietsen met Beau, gaan dan naar plekken waar Beau lekker kan zwemmen en dat is helemaal te gek. Stefan is bijna 3 weken bij Eelco in Amerika geweest en heeft een fijne tijd gehad, die omgevlogen is. Het gaat goed met de mannen. Stefan is 3 weken gelleden op een SMOK school gaan werken, en dat is best spannend,de leerkrachten hebben hun handen vol om de lessen een beetje goed te laten verlopen,maar het geeft ook voldoening. Nou Roelinka, ga lekker door met al je plannen en tot de volgende keer. Groetjes Joke en Piet -
08 September 2008 - 16:21
Um:
hey liefste liefste brella,
Wat heerlijk om weer even bij te lezen! Ben net terug van 3 weken vakantie in Letland en Litouwen. Heerlijk, samen met Jeroen. Maar dat betekende wel dat ik even een tijdje je berichtjes niet heb gevolgd! Ik ben je zeker niet vergeten! Geweldig wat je allemaal aan het doen bent en reisbegeleidster worden lijkt me helemaal iets voor jou!
Geniet en geniet vooral van alle onverwachtse dingen en contacten!
Een enorme beso!
Liefs,
Je UM -
08 September 2008 - 22:59
Jan Baas:
Korte reactie maar want ben druk met mijn eigen gezondheid en die van mijn moeder. Met de laatstgenoemde gaat het na maanden gelukkig beter, ikzelf blijf ik de lappenmand.
Belevenissen heb je genoeg, ik sanp niet hoe je dat allemaal in een dag krijgt. Komt misschien omdat het een uurtje vroeger is.
Volgende keer meer.
Veel plezier y besitos.
Jan -
10 September 2008 - 08:04
Diede:
Hey,
Klinkt allemaal goed daar, vanonder de palmbomen. Nog maar een maandje en dan is het voor mij ook zover. Whoehoe!!
Groetjes -
12 September 2008 - 17:00
Linka Zelf:
Wil je alvast meer lezen, kijk dan op de blog van mijn reisgenoot, www.rolph.waarbenjij.nu
xlink -
21 September 2008 - 11:05
Jenika En Frank:
Leuk verhaal weer! Weer de studio in? Hoe gaat het daarmee dan? Ben benieuwd! Heb vier insecten voor je uit La bella Italia!
kus jeen en Frank -
14 Oktober 2008 - 09:13
Papsje:
nachos nachos nachos wat zijn dat???Mooi leven in Panapapa verder bij volgend bericht besoooooos.